Přinášíme vám výsledky Tipovačky SU za sezónu 2016/17 a asi příliš nepředbíháme, že vítězku můžeme každému muži doporučit a uživení rodiny sázením pro ní jistě nebude problém.

Hlavní ceny věnovala (výrobky značky ADIDAS, pivo HOLBA Šerák 0,5l) a partnerem TIPOVAČKY za ročník 2016/2017 je Sběrna Olomouc Černovír. Dalším, již tradičním, partnerem je oblečení PGwear – on the street, on the stadium, on the beach. Z triček této firmy si opět vítězové budou moci vybrat dle své volby.

1. místo obsadila Kamca25, se ziskem: 135 bodů
Jako první v dosavadních 8. ročnících zvítězila podruhé a zároveň obhájila loňské 1. místo. Tím získala právo si vybrat cenu a rozhodla se pro originál míč ADIDAS, podepsaný hráči a trenéry SK SIGMA Olomouc. A jako další cenu obdrží 24ks pivo HOLBA Šerák 0,5l (samozřejmě po předložení občanského průkazu 😀 ).

2. místo obsadil pany, se ziskem: 133 bodů
Účastník všech 8. ročníků tipovačky, zatím nejlépe na 3. místě, celkově byl vždy nejhůře do 6 místa. Ten si vybral dres ADIDAS – jarní sezona 2017. A samozřejmě nepřijde ani o bonus v podobě 12ks piva HOLBA Šerák 0,5l.

3. místo obsadil hunjan, se ziskem: 126 bodů
Tipoval v posledních 3. celých ročnících, vylepšil loňské 5. místo.
Získal tak zbývající cenu – originál kapitánské pásky ADIDAS, podepsanou kapitánem týmu SK SIGMA Olomouc Alešem Škerlem.A ani jeho nemine bonus v podobě 12 ks Holbáckého Šeráčku.

Jak je z výsledků dobře vidět rozdíly mezi prvními nebyly nijak velké a každý fanoušek Sigmy se může do naší Tipovačky SU příští rok přidat.

Všem výhercům za Sigma United i Sigmaolomouc.cz gratulujeme!

P.S.: Vítězové budou vyhlášeni na akci fanoušků Kučova pětka

Podobné články