Začíná nám nová sezóna FNL a tak se přiblížil čas pravidelné Tipovačky, resp. už byla spuštěna a tak níže několik informací k tipování a cenám. A také samozřejmě nápověda k prvnímu utkání s Opavou #SIGMAslezsky

Hned první utkání s Opavou, bude jedno z těch náročnějších a pro naše hráče jistě nebude procházkou růžovou zahradou. Výstrahou nám mohou být výsledky z našeho posledního působení v FNL, kdy jsme pouze dvakrát remizovali – doma 1:1 a venku 0:0. Neočekáváme tím pádem ani nějaké střelecké hody. Z tohoto by nás však mohli vyvést hráči Sigmy, kteří potrénovali s Holešovem. A zatím se střelecky daří Kubovi Petrovi, takže to berte jako náš tip na střelce.

Tipovat můžete na původním webu Sigmaunited.cz, tak jak jste byli zvyklí. Pro tuto sezónu nám s cenami pomohla Sběrna Olomouc ČernovírPGwear, oblečení pro fanoušky fotbalu.

Tipovačka_ceny

Celkový vítěz se může těšit na podepsaný dres od hráčů, 24 plechovek piva z Hanušovic a trička od PG wear. Tipéři z druhého a třetího místa se mohou těšit na trička od PG wear, 12. plechovek Holby a podepsaný balón či podepsanou vlaječku SK Sigma Olomouc.

Novinkou je vyhlášení půlsezónního vítěze Tipovačky, který získá tričko od PG wearu.

Pořadí a vítěze minulé tipovačky si můžete prohlídnout zde.

Tiperům zdar, vaše Sigma united